Количка 0

Условия за доставка

 

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия за Обслужване. Всички поръчки над 100 лв и тегло до 2 кг са с безплатна доставка до офис на куриерската фирма, извършваща доставката.  При потвърждаване на поръчката в телефонен разговор представител на фирма  Скорпион 2016 ЕООД ще съобщи и цената на куриерската услуга, която ще бъде калкулирана общо със стойността на поръчаните артикули.

 

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок до  24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1 – 2 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество), срокът е по – дълъг.
Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Поръчки направени след 15.00 ч се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки направени в  неделя се обработват в понеделник. Доставката се извършва  след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн.